- i won't give up

Är på sämst humör i världen just nu. Så ett litet tips är ju att inte prata med mig just nu. Annars är allting bra, hade tänkt se mello men ante ringde. Snackar inte med dom längre men orkar inte gå ner, kändes väldigt jobbigt. Kommer även somna vilken sekund som helst känns det som, orkar inte leva i stunder som dom här. Jo det gör jag men det är jobbigt, better day tomorrow! :D

- Molly Mollsan Lindgren

Hejsan, spenderade ju som sagt kvällen igår med brank och annat fint folk. Vi hängde hos tobbe en stund innan vi begav oss mot holken, jag krossade även ett glasskåp där. Då kände jag mig lagomt stark faktiskt. Sen skjusade branks mamma hem oss till mig, så då satte vi oss på min toa och snackade om allt mellan himmel och jord. Fan vad jag älskar dig Wilma. Imorse vaknade vi och slöade en stund innan jag hoppade in i duschen för att vi skulle nämligen på kalas klockan ett hos mina kusiner min faster fyller 38 år idag. Så ett stort grattis till henne!! Har ingen skjus så detblir att sitta hemma ikväll i min ensamhet och se spykids. Tur att dom alltid finns där♥ Men ska gå ner & äta nu.
lovar att jag har världen finaste kusin.

- man borde kalla henne A-rud punkt slut!

hello my friends. har varit hemma i cirkus en timme, dansar även till crazy frog med ludde nu wild and crazy!! Tog även fel skor när jag for från skolan råkade av bara farten ta Felicias skor, men vi byter tillbaka på måndag. Skolan förövrigt har gått väldigt fortfaktiskt! Jag & brank hade hur kul som helst på lunch rasten, hon ska ju även sova här inatt. Vi vet väl inte riktigt vad vi ska hitta på men någonting kul blir det förmodligen eftersom det blir det alltid. Ska hoppa in i duschen nu.

BARA FÖR DIG MYEN- gamlagodingar

saknar den här bloggen så himla mycket♥♥ favvosen alltså! nej tänkte bara skriva ett litet inlägg för jag lovat viktor att lägga in bilder från förr i världen, lovade honom det idag på svengelskan. hans vilja är min lag, okej inte riktigt så men tänkte vara snäll och göra som han sa. förövrigt så är jag mega depprimerad för att jag har glömt bort mitt facebook lösenord och för att byta måste jag gå till datorn nere och sånt shit har verkligen inte orken till det just nu. skitsamma fixar det någonannan dag, måste ändå plugga till svenskan imorgon. fattar 0 vilket inte gör saken lättare. var hos G-mormor efterskolan vi chillade såg tv och sånt sen gick jag och köpte pizza från dallas åt oss, vi åt den lagomt till glamour (må hända att jag just stavade det fel) G-mormors favvoprogram. fick hämtning av mamma 9 så jag låg och halvsov på hennes soffa när mamma kom och skulle hämta mig. oviktigt vetande. ska duscha nu.
tjingeling sötisar.